Hout-betonsystemen

Hout-betonsystemen bij Kingmahout.nl
Ben je op zoek naar hout betonsystemen voor jouw schutting of scheidingswand? Op deze pagina vind je betonpalen en toebehoren voor hout betonsystemen. Met onze hout betonsystemen werk jij jouw schutting of scheidingswand mooi en netjes af. Dit heeft als voordeel dat jouw schutting ook een langere levensduur heeft, zodat je er langer van kunt genieten.

Betonpalen zijn de basis voor elke schutting of scheidingswand. Onze betonpalen zijn verkrijgbaar met een diamantkop of ronde kop. Ook hebben wij sleufpalen in ons assortiment, zodat u de mooiste creaties kunt bouwen. Samen met de bijbehorende accessoires en bevestigingsmaterialen kunt u de mooiste hout beton schutting creëren: natuurlijk of juist modern.
ijssel

IJssel

Meest verkocht!

Info & prijzen
Maas

Maas

Extra hoog

Info & prijzen
Waal

Waal

Met halfronde kop

Info & prijzen
amstel

Amstel

Lichtgewicht beton

Info & prijzen
Schelde

Schelde

Smallere variant

Info & prijzen
Geul

Geul

Schermen 150cm hoog

Info & prijzen
Schie

Schie

Schermen 130cm hoog

Info & prijzen
Zaan

Zaan

Sleufpalen en planken

Info & prijzen
lek

Lek

Slimline betonpalen

Info & prijzen
eems

Eems

Sleufpalen en schermen

Info & prijzen
accessoires

Accessoires

Uw bestelling compleet maken!

Info & prijzen
schermen

Tuinschermen

Ruim assortiment

Info & prijzen

Hout beton schuttingen

Ga je zelf de materialen bestellen voor een hout beton schutting? Dan is het verstandig om bij het bestellen van een tuinscherm rekening te houden met de hoogte van het tuinscherm. Kies je voor een schutting met lage betonnen onderplaat, dan heb je een tuinscherm van 180 cm hoog nodig. Ook is het mogelijk bij een hout beton schutting om hogere beton platen te gebruiken en schermen van 150 of 130 cm toe te passen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een hout beton schutting. Zo kun je kiezen voor een combinatie van tuinscherm met betonpalen, maar ook voor een combinatie met meer beton in de vorm van hoge onderplaten met een motief. Bovendien is het ook mogelijk om een hout beton schutting te maken met losse planken in plaats van een kant en klaar tuinscherm.

Houten schutting met betonpalen

Een houten tuinscherm dat bevestigd wordt aan betonpalen noemen we ook een hout beton schutting. Het grote voordeel is de stevigheid van het beton. Een houten schutting met houten palen plaatsen kan natuurlijk ook, maar hout is niet altijd even duurzaam. Er zijn geïmpregneerde schuttingpalen die 10 tot 15 jaar meegaan en hardhouten schuttingpalen die gemiddeld 15 tot 20 jaar meegaan. Maar van een houten schutting met betonpalen heb je langer plezier, omdat beton niet gaat rotten. Bovendien heb je ook geen last van vergrijzing en splinters. Kortom voor een echt duurzame schutting is een houten schutting met betonpalen de beste keuze.

Hout beton schutting met rotsmotief

Bij een hout beton schutting combinatie kun je kiezen uit verschillende soorten betonelementen. De hout betonschutting met rotsmotief is erg populair, maar je kunt ook kiezen voor een ‘gewone’ betonnen onderplaat. Het verschil zit in de afwerking van het beton en hoeveel beton je in de schutting wilt verwerken.

Een standaard betonnen onderplaat is vaak nauwelijks zichtbaar onder de schutting. Deze betonplaat is vooral functioneel. Het zorgt ervoor dat de houten schutting niet in aanraking komt met de grond en daardoor minder snel zal gaan rotten.
Een hout beton schutting met rotsmotief heeft één of twee betonnen onderplaten met een motief. Motiefplaten zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende varianten. Naast rotsmotief zijn er bijvoorbeeld ook leisteenmotief, Romeins motief, rabatmotief en houtmotief.

Vragen over hout beton schuttingen?

Meer weten over een hout beton schutting of het plaatsen van een schutting? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Daarnaast is het mogelijk langs te komen bij onze vestiging in Hommerts. In onze showtuin zijn een groot deel van onze tuinschermen en houtbeton combinaties te zien. Je bent van harte welkom!